Klinikken

SamsøSmilet

PiaSpohr tandplejer Pia Spohr er uddannet tandplejer og indehaver af SamsøSmilet

SamsøSmilet er en tandplejerklinik, der tilbyder forebyggende tandeftersyn og rådgivning på samme høje niveau som tandlæger og med de samme priser og tilskud som kendes fra tandlægen, også hvis man er medlem af Danmark. SamsøSmilet er gerne behjælpelig med at henvise til en tandlæge, hvis der viser sig behov for yderligere indsats. Klinikken og tandlægerne samarbejder om journalen, så kunden ikke skal betale for den samme ydelse to gange.

Klinikken ligger centralt placeret midt i Tranebjerg, med gode parkeringsforhold og har længe åbent om mandagen og onsdagen, så også de erhvervsdrivende på Samsø kan få tid til at komme på klinikken.

 Spar en arbejdsdag

Med åbningen af tandplejer klinikken SamSøsmilet er det nu muligt at få foretaget forebyggende tandeftersyn og tandrensning på Samsø. De kunder der før har rejst til fastlandet, kan med fordel spare turen, og den arbejdstid der går tabt, og kun tage til fastlandet, hvis der kræves behandling hos en tandlæge.

 Ny tilskudsordning pr. 1.april 2015

Nyt kontrolsystem der inddeler patienterne i grøn, gul og rød.
Er du grøn patient har du ikke sygdom i munden og derfor får du kun tilskud til en tandrensning om året. Ønsker du ekstra tandrensninger kan det sagtens lade sig gøre men du må betale det fulde beløb. Spørg om prisen på klinikken.
Er du gul patient er der risikofaktorer som du og din tandplejer kan få kontrol over og der kan gives tilskud til mere end en tandrensning.
Er du rød patient er der risikofaktorer som er svære at få styr på hvorfor du indkaldes hyppigt og får tilskud til behandlingerne.

For yderligere information klik her, DR’s grafik.